Első IVECO S-way autóm

iveco s-way_pic3

Miért pont az IVECO S-way-t választottam? Most elárulom

Régóta terveztem már, hogy egy IVECO márkájú teherautót vásárolok, azonban most eljött a nagy nap, és büszke tulajdonosa lehetek egy IVECO S-way-nek, és is fogom árulni, hogy miért éppen ezt a járművet választottam a cég széles választékából. Arról is szeretnék néhány szót szólni, hogy miért kedvelem ezt a céget, miért tartom jó döntésnek őket választani, hogyha szállítóeszközök vásárlásáról van szó. Vágjunk is bele. 

Ezt kell tudnod az IVECO S-way-ről

Az IVECO S-way-t nem csak úgy hasraütésszerűen választottam, alaposan átgondoltam a döntésem, hiszen ezek a járművek nem épp aprópénzbe kerülnek, és természetesen elsődleges szempont az is, hogy sokáig tartósak maradjanak, és minél kézenfekvőbb legyen a vezetése is. Persze nem mindegy, hogy milyen szállítmányozásról van szó, azonban a saját kategóriájában az IVECO S-way kiemelkedik társai közül. 

iveco s-way_pic1

Először is, kiemelendő, hogy milyen hatékony az üzemanyagfogyasztása, amivel nem csak a saját pénztárcánkat kímélhetjük, hanem a bolygóra is pozitív hatással van a spórolás. Ez nekem szívügyem, szeretném a gyerekeimnek és az unokáimnak is biztonságosság tenni a bolygót, és ezt kevesebb fogasztással tudjuk elérni az utakon, hatékonyabb szállítással. Persze azt sem bánom éppen, hogy kevesebbet kell kiadnom a benzinkutakon. Az IVECO S-way-ben pedig mindezek a szempontok egyesültek, úgyhogy én személy szerint meg vagyok elégedve ezen a téren vele, sőt még túl is szárnyalja az elvárásaimat. 

Fejlettségét tekintve sem lehet panasz az IVECO S-way-re, csatlakoztathatósága igen széleskörű, így nagyon jó kihasználhatósággal rendelkezik, több munkát tud elvégezni, így több mindenre használhatjuk, többet is kereshetünk a segítségével. Kényelmessége is kiemelkedő a cég minden részletre odafigyel, amit az ember csak el tud képzelni. Tágas, így kényelmesen szét lehet pakolni, és már utassal sem érzi magát kényelmetlenül az ember, amely a hosszú, néha külföldre vezető utak során igen előnyös szempont, és persze így a munka is könnyebben megy, mint egy kellemetlen környezetben. Az ülés kényelmességére is nagy hangsúlyt fektetnek, amivel az egész napos autózás sem lesz kellemetlen élmény, és nap végére sem fog a vezető teljesen elgémberedni. Nem csak az utastér lett nagyobb, hanem a kilátás is, így a vezetés egy teljesen új élmény lesz, sokkal jobban be tudjuk látni az egész utat, magabiztosabban tudunk majd elindulni, és a legkisebb gödröket is pontosan ki tudjuk kerülni. A balesetek nagy része megelőzhető a megfelelő kilátás biztosításával, amit az IVECO S-way most kiválóan a lehetőségünkre bocsájt, amikor pedig az út tiszta, és csak egyenesen kell hasítanunk a szinte üres autópályán, még mindig gyönyörködhetünk a kilátásban. 

Sok oka van még annak, hogy éppen az IVECO S-way a legjobb választás, azonban szerintem azt a honlapon található leírásból ismerhetjük meg legjobban: https://etv-truck.hu/products/iveco-s-way/

Miért pont az IVECO S-way-t választottam?

Azért választottam éppen ezt a modellt, mert minden igényemet kielégítette, nem kellett azon gondolkoznom, hogy valamilyen tulajdonságával hogyan tudok megbarátkozni majd, vagy alkalmazkodni hozzá, mert gyakorlatilag minden tulajdonsága a lehető legjobban jött ki számomra. Érthető tehát, hogy már akkor beleszerettem a fajtába, amikor az IVECO honlapján írtam a leírásokat. Talán az egyik fő szempont volt még a választás során, hogy kényelmes ágy legyen a járműben. Hosszú évek óta dolgozom nagyobb járművekkel, és csak kevésben van olyan hálófülke, amiben tényleg kényelmesen lehet aludni. Általában ketten megyünk a kifejezetten hosszú utakra, így nem csak akkor kell kényelmesnek lennie egy ágynak, hogyha az autó áll, hanem akkor is, hogyha éppen vezetik, tehát elsődleges, hogy az ember egy kanyarodás során se essen le oldalt, és ne olyan helyen legyen, ahol kirázza az emberből a lelket is. 

iveco s-way_pic2

IVECO S-way vagy más…

Ahogy azt már korábban említettem, mindenképpen IVECO járművet szerettem volna vásárolni, aminek több oka is van, egy kicsit ezekről szeretnék még beszámolni. Első okom az volt, hogy több járműből nekem az IVECO-m volt az, amit igazán tudtam szeretni, viszont az egy használt régi modell volt, amit vagy harmadkézből vásároltam, és hamar le kellett cserélnem, viszont eleinte más márkákkal próbálkoztam. Más gyártóknál ne találkoztam azonban olyan elköteleződéssel, mint ennél a cégnél. Itt tényleg mindent megtalál az ember, amire szüksége van. 

Én külön nagyon jónak tartom, hogy a vásárlókkal folyamatos a kapcsolat tartása, az IVECO Daily az egyik legjobb szolgáltatás, amit szerintem gyártó kitalált eddig, mivel a vásárlók így be tudnak számolni a tapasztalataikról, és a cég is kap folyamatosan visszajelzést arról, hogy mit kell változtatnia, minek kell tartósabbnak lennie. A felhasználók pedig nagyjából előre tudják, mikor kell karbantartásra vinni a kocsit, úgyhogy igazából ezzel mindenki csak nyer. 

A végnek pedig kiemelkedő a környezetvédelemért tett fáradozása, a folyamatos újítások, kutatások lehetővé teszik számukra, hogy csakis a legjobb minőséget kínálják a vásárlóknak az adott időben. Úgyhogy, amikor új teherautó vásárlására került a sor, én már tudtam is, hogy melyik céget fogom választani.